Giriş yapmadınız.

1

Sunday, May 4th 2014, 4:05pm

Büyücüye Bi Bakiş

Arkadaşlar büyücü sadece sağlık mührü için birlik yada guruplara alınan pvp de başarısız takım savaşlarında kağıt gii devrilen bir sınıfmı

2

Sunday, May 4th 2014, 4:31pm

büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi:D

3

Monday, May 5th 2014, 6:34am

büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi:D

Amma attın.
Righteous in Wrath

4

Monday, May 5th 2014, 7:28am

5

Monday, May 5th 2014, 9:08am

Büyücü zevkli bir sınıf biraz el çabukluğu ile daha da zevkli oluyor.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

6

Tuesday, May 6th 2014, 3:43pm

ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar:D

7

Tuesday, May 6th 2014, 4:04pm

Meslek: Student

• Özel mesaj gönder

Büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi:D
Sövseydin. :D

8

Wednesday, May 7th 2014, 2:12pm

ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar:D

Sen çok yanlış gelmişsin. Kumaş sadece fiziksel hasara karşı daha hassastır.
Righteous in Wrath

9

Thursday, May 8th 2014, 10:09am

bence kara büyücüler büyücülerden kat kat daha iyi pvplerde :D çok iyi can basıyor + zehırlerını sureklı atıp herkese toplu zarar verebılıyor :D büyücüye bi savaşçı focus yeterli... takım savaşlarında etkisiz eleman :thumbup: