büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar
Büyücünün tek hedefe dpsi aşırı fazladır gruplarda fazla hareket etmeden tek bir hedefe odaklanırsa çok fazla dps verebiliyor demin arenadan çıktım fakat büyücüye saldırdıklarında kalkanları bitince anında ölecek bir sınıf karabüyücü gibi
ne doğruya doğru büyücü ve karabüyücü fiziksel hasar dışındaki hasarlarda hemen ölecek sınıflar bir paladin değiller sonuçta casus bile deri giymekte düşünüyorumda kumaşlarla nereye kadar
Sen çok yanlış gelmişsin. Kumaş sadece fiziksel hasara karşı daha hassastır.
bence kara büyücüler büyücülerden kat kat daha iyi pvplerde çok iyi can basıyor + zehırlerını sureklı atıp herkese toplu zarar verebılıyor büyücüye bi savaşçı focus yeterli... takım savaşlarında etkisiz eleman